Ivona
Foto: Alo/Printscreen

Kliknuti sa nekom osobom onlajn je nešto što se često dešava ljudima. Ipak, ne završi svaki takav izlazak kao što je planirano a tome najbolje svedoči iskustvo jedne Beograđanke koja je doživela šok kada je izašla sa momkom kog je upoznala preko interneta.

Ivona iz Beograda je devojka koja svoj profil na Tiktoku u velikom delu koristi za prepričavanje svojih sastanaka - kako onih dogovorenih nakon poznanstva uživo, tako i onih dogovorenih preko interneta, i svi oni imaju nešto zajedničko - dozu razočarenja.

Tako je bilo i ovog puta, kada je Ivona podelila svoju priču o jednom momku sa Tindera sa kojim se upoznala prošle godine. Sastanak je bio pravo razočarenje jer se, tvrdi, ispostavilo da je momak izgledao sasvim drugačije od onoga kako se predstavljao.

"Vreme je za drugu Tinder priču i ova je jako čudna... U stvari, mislim da je ovo najčudniji dejt na kom sam ikada bila, i van i na Tinder-u. Bilo je to negde oktobra prošle godine kada je još moglo da se bleji napolju. Čujem sa ja sa jednim dečkom i shvatimo da živimo u istom kraju. Kroz priču smo uvideli da volimo iste stvari i tada se dogovorili da izađemo.... Što se tiče komunikacije bila je sasvim normalna. Jeste me začudio komentar da ću pored njega biti mrvica, jer nije nešto mnogo viši od mene, ali rekoh 'ajde neka ga", objašnjava ona.

@yvonnique vreme je za još jedan #storytime i #tinder iskustvo 🏀 čekam vas u komentarima epizoda poznati košarkaš: @yvonnique 🦋 #tinderdate #tindersrbija #onlinedejting #dejting #tinderchallenge #tiktokbalkan #fyp #viral #dejtinglife #catfishing ♬ original sound - yvonnique

"Prilazi mi nepoznata osoba i smeje mi se"

Sledećeg dana su se dogovorili i gde tačno da se nađu, tako da je Ivona na tom mestu stigla nešto ranije. Kako je bila sigurna da će se uživo pojaviti ista osoba sa slike, iste visine i kilaže, to se međutim nije desilo.

"Već je pao mrak, ja stojim tako čekam ga, gledam oko sebe da vidim da li ću prepoznati dečka, ali ga nema. I u tom trenutku mi prilazi jedan stvarno ogroman tip, ne preterano visok ali dosta dosta krupan. Ide ka meni, ja se već brinem zašto mi nepoznata osoba prilazi, ali on počinje da širi ruke da me zagrli. Ne zna da li ste ikada bili paralizovani da ne možete ništa da izgovorite. Pobogu prilazi mi nepoznat lik na ulici i počinje da mi se smeje", priča Ivona na svom Tiktok profilu.

Tada, iako u strahu, prepoznaje samo da se oblik nosa dečka pored nje poklapa sa dečkom sa interneta. I tada shvata da je prevarena - iako je to bio muškarac sa kojim se dopisivala, njegov izgled, priznaje Ivona nije bio ni nalik izgledu momka sa slike.

"Ja gledam, mislim se da li je ovo realno. Ispostavilo se da je dečko postavio na Tinderu svoje slike od pre pet godina dok je bio aktivan sportista, a u međuvremenu kako nije trenirao i kako je blejao kući ugojio se preko 50kg i kad kažem 50, ne preuveličavam. Znači pojavljuje mi se momak od 150 kila", kaže Ivona.

"Mora da je skrivena kamera"

Iako tvrdi da nema problema sa krupnijim ljudima, međutim da ima problema sa onima koji je dovode u zabludu.

"Trebala sam da se vidim sa osobom jednog izgleda a došao je neko ko apsolutno ne podseća na osobu sa slike. Bila sam u fazonu, ne sad će neko iz nekog grmlja da iskoči neko koga znam i ko me zeza na ovaj način, i sve mislim da je skrivena kamera. Jer šta drugo da bude, ne postoji racionalno objašnjenje kako je ovo meni moglo da se desi", kaže Ivona, koja je priznala da se na kraju ipak nije uplašila za svoju bezbednost jer je momak svakako bio prijatan. Tada je inače shvatila i šta znači njegovo "mrvica".

Dalje je objasnila da sam dejt kao dejt nije prošao loše, u smislu prijateljskog druženja, međutim, da za nešto više nije bila zainteresovana.

Iako njeno Tinder iskustvo nije prošlo najbolje, mada je što se tiče bezbednosti bilo sve OK, Ivona je svojim primerom želela da posavetuje sve da, ukoliko planiraju sastanak sa osobom preko interneta da se o njoj, pre samog upoznavanja, ipak malo bolje raspitaju.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading