Vreme
Foto: Tanjug/Tanjug/VLADIMIR ŠPORČIĆ (STF)

Prema prognozi Republičkog hidrometeorološkog zavoda, duvaće umeren i jak južni i jugozapadni vetar koji će u planinskim predelima, posebno zapadne i jugozapadne Srbije, imati olujne udare uz dalje topljenje snežnog pokrivača. Jutarnja temperatura od 7 do 17, na jugoistoku i istoku zemlje hladnije od 0 do 4 stepena.

Novo prolazno naoblačenje sa slabom kišom posle podne zahvatiće severne, zapadne i jugozapadne, a uveče i noću proširiće se na ostale predele Srbije uz istovremeni prestanak padavina na severu i zapadu. Vetar će biti u skretanju na severozapadni, temperatura u osetnom padu, a sa padom temperature kiša će tokom noći preći u slab sneg u brdsko-planinskim predelima jugozapadne, južne i jugoistočne Srbije.

I u Beogradu sutra umereno oblačno, natprosečno toplo i vetrovito. Duvaće umeren i jak južni i jugozapadni vetar. Jutarnja temperatura od 12 do 16, najviša dnevna oko 22 stepena. Uveče i noću oblačno sa slabom, prolaznom kišom. Vetar će biti u skretanju na severozapadni, a temperatura u osetnom padu.

BONUS VIDEO

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading