sneg
Foto: Alo/Foto: RINA

Velike količine snega napravile su naviše problema u snabdevanju električnom enerijom.

- Uspeli smo da u kratkom roku normalizujemo situaciju u Novoj Varoši. Najveći problem je sneg izazvao na niskonaponskoj mreži, zbog čega su bile angažovane ekipe montera ne samo iz naše optine već su stigli i iz Užica i Bajine Bašte. Oni su uz velike napore uspeli da uklone popadalo drveće na trasi i otklone kvarove koji su na stotine ljudi ostavili u mraku - kaže Radosav Vasiljevi za agenciju RINA, prvi čovek ove opštine.

On je istakao da su svi putevi do svakog domaćinstva prohodni i da veliku zahvalnost duguju meštanima koji su se sa svojom mehanizacijom uključili u probijanje smetova koji su na pojedinim mestima dostizali visinu i preko jednog metra.

- Sneg svake godine u našu opštinu stigne krajem decembra, ove godine je dosta ranije stigao i očekuje nas, gledajući po vremenskoj prognozi težak period. Ali, ovo je planinski kraj i jednostavno smo navikli da se nosimo i sa većim snegovima tako da će mo spremno dočekati sledeće obilne padavine - dodao je Vasiljević.

BONUS VIDEO

@alo_portal Zakuvavanje - Ministar Mihailo Jovanović pokazao koliko je dobar kuvar! #alo #alonovine #alodnevnenovine #mihailojovanovic #kuvanje #fypシ #fypシ゚viral #foryou ♬ original sound - Alo_portal

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading