TUČA TAKSISTA
Foto: Alo/Printscreen/ Instagram/ nsuzivo.rs

Međutim, jedan snimak koji je obelodanjen na društvenim mrežama pokazuje da to nije uvek slučaj.

Naime, na snimku nastalom u noćnim satima u Ulici Vojvode Bojovića u Novom Sadu vidi se dvojica muškaraca koji se tuku, dok njihova dva taksi vozila stoje jedno iza drugog sa upaljenim žmigavcem.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by NS Uživo (@nsuzivo.rs)

Prema komentarima na društvenim mrežama, vozači taksi vozila su se sukobili zbog mušterije ili su imali neki nesporazum u saobraćaju koji nije mogao biti rešen bez fizičkog obračuna. Dok su se neki korisnici društvenih mreža šalili na račun ove situacije, drugi su izrazili zabrinutost zbog agresivnog ponašanja taksista.

Iako se ne zna tačan razlog za sukob, njihova taktika za privlačenje mušterija sigurno nije bila uspešna. U komentarima se moglo pročitati da su neki korisnici iznenađeni ovakvim ponašanjem taksista, dok su drugi bili razočarani i pozvali na njihovo izbacivanje iz udruženja.

BONUS VIDEO

@alo_portal Čeda se slomio pa zaplakao na pomen Jelene! Celu emisiju “U RINGU” sa Čedomirom Jovanovićem možete pogledati na našem YouTube kanalu #alo #alonovine #alodnevnenovine #cedajovanovic #cedomirjovanovic #fyp #foryou #foryoupage #fypシ #fypシ゚viral ♬ Sad - Ewine Goelt

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading