"ODMAH SAM JOJ REKAO..." Žena se požalila na svekrvu, otac Predrag joj dao savet zlata vredan
Foto: Printscreen

- Dođu mi mladi bračni parovi, imaju problema sa svojim porodicama i kaže snajka: "Ja sam rekla svojoj svekrvi..." Rekoh: "Stani. Šta imaš ti sa svojom svekrvom?" Ona odgovara: "Pa, znate, mi smo...", započeo je priču otac Predrag Popović, a u nastavku ukazao na smernice postupanja u odnosu svekrve i snaje, koji koji je često problematičan i pun trzavica.

"Stani, šta je ona tebi?", upitao je ženu otac Predrag, na šta je dobio očekivan i jednostavan odgovor: "Pa, ona meni nije ništa. Ona je majka mog muža."

"Onda neka tvoj muž reši svoju majku", posavetovao ju je otac Predrag Popović.

Dalje u svom izlaganju na svom Fejsbuk profilu napomenuo je da je to "prva i osnovna svar koju je sam rešio sa svojom suprugom".

- Rekao sam joj: "Ti nemaš šta da pričaš mojim roditeljima. To je moj posao. Ne pada mi na pamet da ja pričam tvojim roditeljima. To je tvoj posao. Ja svojoj majci mogu da kažem šta god hoću. Ona nikad neće da se naljuti na mene. Ne može. Majka je. Kako može da se naljuti. Majka će uvek da te voli. Prava majka. Moja žena ako kaže i nešto što dvojako može da se protumači... 'Evo, ujela me za srce, ja to ne mogu da oprostim, ja to ne mogu da zaboravim..'. I, napravili smo haos".

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading