"SAMO ME ZANIMA DA LI JE SMEĆE GRATIS" Oglas za prodaju podruma iznervirao Balkance: "Stvarno smo narod bez srama" (FOTO)
Foto: Shutterstock

Visoke cene nekretnina iz dana u dan pokazuju da pohlepa za novcem više nema granica. I dok su vlasnici rešili da bahatost visokim cenama podignu na viši nivo, potencijalnim kupcima situacija postaje sve nerealnije ali i smešnija. A novi oglas "fantastičnog podruma" koji se pojavio na Balkanu upravo tako nešto i pokazuje, piše Blic.

Na društvenoj mreži Redit pojavio se oglas za izdavanje "fantastičnog podruma sa pregršt potencijala" u Rovinju, koji je prvobitno objavljen na jednom sajtu za oglašavanje nekretnina u Hrvatskoj. Oglas na Reditu je svojim opisom ali i slikama nasmejao ali i iznervirao mnoge.

"Ovo je genijalno" napisao je neimenovani reditor na ovoj mreži, a potom priložio fotografiju podruma koji je prodaje u Rovinju, u Hrvatskoj.

Kako se može videti na fotografiji, podrum koji je pretrpan svim i svačim, i koji je veličine samo 10,5 metara kvadratna prodaje se nerealnu sumu - 56.000 evra.

 

 

"Rovinj, fantastičan podrum sa pregršt potencijala - 10,5m2. Na savršenoj mikrolokaciji u starom gradu na samo 100 m od crkve prodajemo ovu veoma interesantnu nekretninu.

Radi se o podrumu u prizemlju, skrivene i diskretne lokacije, a u blizini svih sadržaja. Najvažnije je napomenuti da nekretnina ima prozor i priključak kanalizacije. Po želji budućeg vlasnika vrlo ga je lako pretvoriti u modernu starogradsku kapsulu - funkcionalnu jedinicu za letovanje ili pak najam", stoji u originalnom opisu oglasa.

"Stvarno smo narod bez srama"

Oglas je najpre nasmejao mnoge, ali nisu izostali ni oni koji su se cenom i fotografijama šokirali.

"Mene samo divi kako agencija ima obraza da ovako nešto objavi za prodaju", "Jad i beda", "Za godinu dana na bukingu: 'Udoban tradicionalni apartman - 130 evra noćenje'", " Da imam para tačno bih kupio taj podrum i od 7-22h bi išla muzika na najjače", "Stvarno smo narod bez srama...pljuc", "Svašta se tu dobije", "Mene samo zanima da li je smeće gratis ili je uračunato u cenu?", "Ovo bi bilo tužno da nije urnebesno", bili su samo neki od komentara ispod fotografija ovog oglasa.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading