Sana alrawashdeh
Foto: Alo/Screenshoot Instagram/ sana.alrawashdeh

"Otac mi je iz Jordana, a majka iz Srbije. Otac je došao u Srbiju da studira medicinu. I ostao je u Srbiji kada se oženio mamom Srpkinjom. Dugo sam živela na relaciji Jordan–Beograd. Osnovnu školu sam tamo pohađala. Osobe iz mog okruženja kažu da je to odličan spoj jer su deca iz mešovitih brakova posebna“, kaže ona.

Sana, kako prenose mediji, ovo leto provodi radno i u toku je stažiranje od šest meseci, zbog čega je ovaj odmor rešila da posveti karijeri. Ljubav prema medicini proistekla je iz porodice. Njen otac je hirurg i ljubav prema medicini usadio je u Sanino srce. Uzor mi je po mnogo čemu, pa i po tome. Još odmalena, gledajući njega, znala sam da će moj izbor biti medicina, vremenom sam to i potvrdila prvo kroz srednju medicinsku školu koju sam završila, a potom i kroz fakultet. Išla sam njegovim stopama i zahvalna sam na tome što imam uzora kao što je moj otac“, rekao je on.

Na pitanje da li je odabrala kojom vrstom medicine će se u budućnosti baviti, kaže:

Sana alrawashdeh

Screenshoot Instagram/ sana.alrawashdeh

 

 

 

"Moja odluka je da svojim radom pacijentima ulepšavam život. Tako da sam se odredila da to bude plastična hirurgija ili dermatohirurgija.“, kaže Sana za portal Nova.

Sanu na Instagramu prati oko 28.000 ljudi, a svojim objavama posebno motiviše mlade devojke. "Ne bavim se aktivno manekenstvom, kao i sve devojčice u nekom momentu odrastanja bilo mi je i to zanimljivo. Moda je takođe sfera u kojoj pronalazim inspiraciju. Garderobu biram po tome da li mi se svidi kako stoji. Kao i za medicinu, i za modu morate imati smisla i meru. Stil mi zavisi od raspoloženja, onako kako se tog dana osećam iznutra, to je evidentno i na mojoj odeći. Kada sam u vedrim bojama, to mnogo govori.“, rekla je ona.

Planovi za budućnost

"Želje su mi uspeh u poslu, a zdravlje i sreća u životu. Sve ostalo je manje važno. Naravno, baviću se onim za šta sam se školovala jer u tome pronalazim inspiraciju. Iako volim da putujem i u nekim planovima postoji i moja želja da se poslovno ostvarim ili edukujem i u inostranstvu, ipak svoj život vidim u mom rodnom Beogradu", rekla je ona.

Sana je često viđena u video snimcima influensera Andreje Andrejića, koji je predstavja kao "svoju buduću devojku".

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading