davanje krvi
Foto: Printscreen/Foto: Udruženje privrednika - Prvo poslovno udruženje Beograd

Udruženje privrednika Prvo poslovno udruženje Beograd i drugi organizuju akciju dobrovoljnog davanja krvi. Saopštenje kao i sve informacije ove humanitarne akcije prenosimo vam u nastavku:

Udruženje privrednika. Prvo poslovno udruženje Beograd u saradnji sa svojim prijateljima g.o Obrenovac Institut za tranfuziju krvi-Zemun, Crveni krst Beograd i Crveni krst Obrenovac organizuje veliku humanitarnu akciju pod nazivom "PODELI ŽIVOT - DAJ КRV" koja će se održati 22 jula 2023. godine u Obrenovcu, park Arboretum sa početkom u 9 časova.

Davanje krvi u humanitarne svrhe je najmoralnija i najznačajnija aktivnost čoveka svesno usmerena ka pružanju pomoći nepoznatom ljudskom biću.

Niko od nas ne može da zna kada će mu zatrebati pomoć, Najvrednije što jedan čovek može dati je upravo krv. Svako zna da krv život znači i često zaboravio da je svako od nas i potencijalni primaoc krvi, a samo su neki dobrovoljni davaoci.

davanje krvi

Foto: Udruženje privrednika - Prvo poslovno udruženje Beograd

 

 

Mi kao Udruženje privrednika već unazad 3. godine imamo ustljenu praksu
dobrovoljnog davanja krvi i naša ideja je da kroz ovu akciju pokušamo da pomognema i prikupimo krv znajući koliko je ona potrebna i neophodna posebno sada tokom leta kada je i najveća potreba.

Članovi našeg udruženja su društveno odgovorne kompanije koje su uvek spremne da se odazomu i daju svoj doprinos u pomoći društvenoj zajednici.

Za ovu akciju potrudili smo se da olakšamo dolazak svim dobrovolьnыm davaocima krvi tako što smo obezbedili besplatan autobuski prevoz iz Beograda.

Osim toga, ideja je da se ljudi koji učine humano delo i doniraju krv ostanu i procedu lep dan u prirodi parka Arboretum uz besplatno piće i hranu.

Specijalno za ovu akciju Udruženje privrednika organizovalo je vola na ražnju.

Pozivamo sve ljude velikog srca, koji su u mogućnosti da budu sa nama, da nam se pridruže i doniraju u krv.

Verujemo da će ova naša akcija biti primer i inspiracija i drugim organizacijama, udruženjima i kompanijama da pođu našim stopama i daju puni doprinos društvenoj zajednici.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading