Printscreen
Foto: Printscreen/Printscreen

Građevinski hleb se teško zarađuje, a za ovaj posao se ne odluči svako. Nemanja je na svom Fejsbuk profilu objasnio kakav je to život i kroz šta prolazi on i ljudi iz njegove branše.

- Provedemo danas deset sati na poslu, radimo rukama i mozgom, ali prvenstveno rukama. Ocediš gaće kad dođeš kući i vidiš da je devojče od 240 meseci inkasiralo ove nedelje deset soma eura kačeći dupe na Instagrami i OnliFansi. A mi smo marginalci. Prljavi i znojavi. A mi smo vam sagradili zgrade i sobe u kojima se slikate, puteve na kojima fleksujete tuđa kola, kancelarije gde držite šolju za espreso sa dva prsta ki usranu pelenu. I to je u redu. Donekle. Nije u redu da nas se smatra za nižu vrstu, jer bez nas ovakvih, stao bi vam i život i auto. Mi smo muškarci, mi gradimo stvari. Ako ne uspeju, mi onda gradimo veće, bolje i jače. I mi ne razgovaramo o svojim osećanjima sa bilo kime. Ne zato jer nas je sramota, nego jer znamo da se nikoga ne tiče. MUNEM - napisao je on.

Printscreen

Printscreen

 

Objava je postala viralna na Fejsbuku, a komentari podrške su se samo nizali. Mnogi su shvatili Nemanju i težak posao kojim se bavi.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (1)

Loading
Bla Bla

03.07.2023 22:58

Bravo Nemanja za izjavu koju si napisao i poštovanje veliko.