Poplava
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Saobraćaj na putu Asanovac - Požega u mesto Gugalj usled odrona se odvija naizmeničnim propuštanjem vozila, saopštilo je danas JP "Putevi Srbije". Zbog izlivanja vode na kolovoz saobraćaj se odvija usporeno na putu Kučevo - Debeli Lug u mestu Voluja i na putu Latković - Dudovica.

Saobraćaj se zbog odrona odvija usporeno i na putu Kučevo - Debeli Lug u mestu Brodica. Na putu Valjevo - Kosjerić u mestu Brajkovići saobraćaj je normalizovan nakon izlivanja reke Kladoroba.

Očekuje se slabljenje padavina, na Horgošu teretnjaci čekaju šest sati

Obilnije padavine koje su prethodnih dana dovele su do zastoja a na brojnim deonicama i do prekida u saobraćaju danas se očekuju na istoku i jugoistoku Srbije, saopšteno je iz Auto-moto saveza Srbije. U ostalim krajevima očekuje se slabljenje, a posle podne i uveče prestanak padavina. Prema poslednjim informacijama dobijenim od JP " Putevi Srbije", na naplatnim stanicama na autoputevima u Srbiji nema zadržavanja vozila.

Prema informacijama Uprave granične Policije RS dobijenim u 5:15, na putničkom terminalima GP Preševo na izlaz se čeka 15 minuta. Teretna vozila na izlaz iz zemje na Horgošu čekaju šest sati, a na Kelebiji i Batrovcima dva sata. Na ostalim prelazima nema dužih zadržavanja za sve kategorije vozila.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading