VAŽNO ZA SVE VOZAČE Na putu od Kraljeva do državne granice sa Crnom Gorom obustavljen saobraćaj, ovo je alternativni put
Foto: Tanjug/Aleksandar Ćirić

Alternativni putni pravac je Novi Pazar - Pazarište Tutin Mehov Krš - državna granica sa Crnom Gorom

Iz Putevi Srbije su naveli da se kod Guče zbog odrona naizmenično propuštaju vozila, a u Divcima zbog izvođenja radova na izgradnji brze saobraćajnice Iverak-Lajkovac, kratkotrajne obustave saobraćaja biće na snazi od 10. do 13. jula od 22 do 6 časova. Saobraćaj će u navedenom periodu biti obustavljan na po 20-30 minuta.

Do 12. jula izmenjen saobraćaj na putu Beograd - Novi Sad

Podseća se da do 12. jula do 12 časova traju radovi na rehabilitaciji leve kolovozne trake na auto-putu E-75, zona petlje Batajnica. Saobraćaj se odvija sledećom dinamikom:

- Saobraćaj na desnoj kolovoznoj traci je dvosmeran. Smer: Novi Sad - Beograd / saobraćaj se odvija voznom i zaustavnom saobraćajnom trakom. Preticajna traka je zatvorena i namenjena za saobraćaj Beograd - Novi Sad.

- Smer: Beograd - Novi Sad / za saobraćaj su zatvorene preticajna i vozna saobraćajna traka. Saobraćaj se odvija preticajnom trakom suprotnog smera i zaustavnom i izlivno-ulivnim trakama u smeru kretanja.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading