SNEG I MINUS U BEOGRADU, LEDENA KIŠA U OVIM DELOVIMA SRBIJE Vremenska prognoza za sutra najavljuje smrzavanje
Foto: Alo/Veljko Petranović

Vazdušni pritisak je u padu i najavljuje približavanje talasa vlažnog vazduha iz srednje Evrope koji donosi padavine.

U drugom delu noći očekuju se kiša, susnežica i sneg, prvo na severu i zapadu zemlje, a zatim i u ostalim predelima.

Tokom noći i jutra kiša će se lediti na tlu, naročito na jugu Banata i u Pomoravlju. Zato je neophodan oprez i vozača i pešaka!

Stigao je malo topliji vazduh sa zapada i ostaje iznad Balkana i narednih dana. Jutarnja temperautra od -6 do 1 stepen, najviša dnevna od 3 do 10.

U Beogradu pred jutro slab sneg. Posle podne razvedravanje. Temperatura do 6 stepeni.

Umereno do potpuno oblačno, mestimično sa snegom, na severu i zapadu ujutro ponegde i kišom uz lokalnu pojavu poledice. Sredinom dana i posle podne kiša se ponegde očekuje i u ostalim krajevima.

Pre podne u Negotinskoj Krajini, a posle podne i u delovima severne Srbije razvedravanje. Vetar slab i umeren, na severu i istoku, kao i na planinama jak, severni i severozapadni, uveče u slabljenju. 

Vreme narednih dana

Ponedeljak

Promenljivo oblačno sa periodima sunčanog vremena. Vetar slab i umeren, na istoku i jak, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura -5 do 0, najviša dnevna od 5 do 10 stepeni.

Utorak 

Umereno do potpuno oblačno i uglavnom suvo. Vetar slab i umeren, na istoku i jak, zapadni i severozapadni. Najniža temperatura -5 do 2, najviša dnevna od 6 do 10 stepeni.

Sreda 

Umereno do potpuno oblačno i suvo, od sredine dana uz postepeno razvedravanje sa jugozapada. Vetar slab i umeren, severni i severozapadni. Najniža temperatura -2 do 3, najviša dnevna od 7 do 12 stepeni.

Pratite najvažnije VESTI SA FRONTA

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading