Mister D proslavlja jubilej: 400 akcija za prvi rođendan
Foto: Promo/Mister D

Mister D proslavlja prvih godinu dana svog rada, uz rođendansko iznenađenje sa više od 400 akcija iz najboljih restorana, u znak zahvalnosti za veliko poverenje ukazano ovom servisu za dostavu hrane.

Kada smo kretali pre tačno godinu dana, glavni cilj nam je bio da korisnicima omogućimo platformu koja je pristupačna, ali i jednostavna za korišćenje, koja ima najbolju korisničku podršku i koja je prilagođena lokalnom tržištu. Takođe, omogućili smo restoranima povoljan kanal prodaje gde razvijaju svoje poslovanje i dolaze do većeg broja korisnika. Sa ponosom slavimo prvi rođendan i radujemo se narednom periodu, jer ne planiramo da stanemo. Čekaju nas još ambiciozniji planovi, kako u širenju na nova tržišta, tako i u inovacijama na platformi”, rekao je direktor Mister D, Marko Stanković.

Mister D posluje u čak devet gradova širom Srbije, i to u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku, Kragujevcu, Kruševcu, Leskovcu, Subotici i Pančevu, a uskoro planira širenje i na ostale gradove. Ostvario je saradnju sa preko 1200 restorana među kojima se nalazi preko 60 raznovrsnih nacionalnih i internacionalnih kuhinja.

Danas smo najbrže rastući servis za dostavu hrane u Srbiji. Dokaz da korisnici prepoznaju naš rad i posvećenost su prosečne ocene koje imamo na play i app store-u (4.8). Briga o najvernijim korisnicima nam je najvažnija i zbog toga smo kao rođendansko iznenađenje pripremili preko 400 akcija iz najboljih restorana i time pokazali zahvalnost. Takođe, važno mi je da naglasim da istu dozu zahvalnosti osećam i prema svom timu sjajnih ljudi, bez kojih ništa od ovoga ne bi bilo moguće. Svaki početak je težak, ali kada radite sa uigranim timom, koji je u ovom poslu već jako dugo, znate da će se za svaki izazov naći rešenje“, dodao je Stanković.

Ukoliko još uvek niste korisnik, aplikaciju Mister D možete preuzeti sa App ili Play stora.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading