SRBI VIŠE VOLE FUDBAL OD SE*SA Interesovanje za filmove za odrasle tokom utakmice Srbija - Brazil opalo za 40 odsto
AP Photo/Andre Penner

Utakmica za navijače iz Srbije i Brazila na kojoj su se takmičile reprezentacije te dve zemlje na nedavno održanom Svetskom prvenstvu u fudbalu bila je važnija i od seksa! To je pokazalo istraživanje sajta za odrasle Pornhab prema kojem je interesovanje za njihove erotske sadržaje u Srbiji i Brazilu opalo za 40 odsto tokom utakmice.

Koliko je najvažnija sporedna stvar na svetu uticala na seksualne navike Brazilaca, svedoči i tvrdnja dvadesetjednogodišnje navijačice Kerolaj Čaves da je izgubila dosta para jer se pokazalo da muškarci više vole fudbal nego polne odnose. Ona za sebe tvrdi da je jedina devica na svetu koja koristi stranice za odrasle i da je tokom Mundijala njena zarada opala za 60 odsto!

Erotika na mobilnom

Tokom godine, 84 odsto posetilaca pratilo je sajt Pornhab na svojim mobilnim telefonima, dok je 13 odsto pregledalo na desktop računarima, a samo tri odsto na tabletima, koji su pali za neverovatnih 34 odsto u odnosu na prošlu godinu.

Pred početak Svetskog prvenstva ona je objavljivala golišave fotografije u dresu Brazila i nadala se da će ova selekcija konačno osvojiti trofej prvaka sveta. Ali, kako je takmičenje odmicalo, njen entuzijazam je splašnjavao. Na kraju je objavila da joj ispadanje Brazila sa Mundijala nije tako teško palo, jer je zbog fudbala izgubila ogroman novac i nada se da će se po završetku SP muškarci konačno vratiti na staro.

- Pokazalo se da u Brazilu muškarci više vole fudbal nego seks i gole žene što mi je baš neverovatno. Znala sam da smo fanatici, ali baš toliki... Moram sad da se potrudim i vratim sve te mušterije koje sam imala pre početka takmičenja - rekla je mlada navijačica, koja je objasnila da je jedina devica (i to zahvaljujući operaciji koju je imala u julu) na Onli fansu.

Fubal je bio važniji od pornića i navijačima iz Senegala dok je njihova reprezentacija igrala sa Holandijom i ljubiteljima fudbala iz Saudijske Arabije za vreme meča sa Argentinom, pa je interesovanje za pornhub.com u Senegalu opalo za 43, a u Saudijskoj Arabiji za 34 odsto.

Srpkinje vole grupnjake

SRBI VIŠE VOLE FUDBAL OD SE*SA Interesovanje za filmove za odrasle tokom utakmice Srbija - Brazil opalo za 40 odsto

Alo/ PornhHab

 

Sajt za odrasle Pornhub objavio je podatke o državama i interesovanjima njihovih građana. Pornhab je otkrio glavne trendove u 2022. godini i naveo da korisnici sada traže kućni sadržaj više nego ikada ranije, a fokusi Balkanaca su se ispostavili kao posebno interesantni. Hrvate uzbuđuje hentai pornografija (perverznjačka), Bosanci vole da gledaju običan seks, Slovenci lezbejke, dok Srbe uzbuđuju grupnjaci i milf sadržaji (seks sa starijim ženama ili što bi Englezi rekli: jami-mami). Ono što je posebno zanimljivo jeste da je su za gledanje grupnjaka u Srbiji zainteresovane žene u većem broju od muškaraca.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading