Sunce na Svetog Nikolu: Sunčano na najveću srpsku slavu
Foto: Alo.rs

Iako će jutro biti mrazovito, tokom dana očekuje nas umereno oblačno vreme sa sunčanim intervalima. Samo na istoku Srbije biće pretežno oblačno, a na planinama ujutru je moguće i kratkotrajno provejavanje snega.

Najniža temperatura od -8 do 1, a najviša od 1 do 6 stepeni, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod. Vetar će biti slab i umeren, u košavskom području i jak jugoistočni, posle podne i uveče u južnom Banatu i s olujnim udarima.

U Beogradu će jutro biti hladno, sa najnižom temperaturom od -5 do -3, a najviša dnevna kretaće se oko 4 stepena. Tokom dana biće malo do umereno oblačno sa sunčanim intervalima. Vetar će biti slab i umeren, povremeno će duvati i jak jugoistočni.

U Srbiji do 26. decembra u većini dana ujutru će biti slab, ponegde i umeren mraz. Tokom većeg dela perioda malo i umereno oblačno sa sunčanim periodima i postepeno toplije. U utorak u košavskom području i vetrovito, uz umeren i jak, na jugu Banata povremeno i olujni jugoistočni vetar. Samo u nedelju, 25. decembra, očekuje se prolazno naoblačenje, ponegde sa kišom.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading