ISPOVEST NASTAVNICE KOJU SU NAPALI ĐACI! "Na bolovanju sam, u školu ne mogu da idem!"
Printscreen

Ovako počinje ispovest M. S. (44), profesorka Tehničke škole u Trsteniku, kojoj su đaci 9. novembra nasred časa izmakli stolicu, pustili je da padne, sve to snimali i smejali se.

Napadnuta profesorka engleskog jezika, jedna od omiljenih u školi i među đacima i među kolegama, svedoči za "Novosti" o detaljima nemilog događaja. Tog dana, tri aktera incidenta su kasnila na čas. Kada su se priključili na nastavu, došlo je do incidenta.

A njega, dodaje za "Novosti", nije mogla da očekuje. Samo je pitala učenika zar ne zna da nije pristojno da stoji nekome iza leđa i on je u trenutku izmakao stolicu. Drugi učenik koji je bio negde pri kraju učionice je prišao i snimao, a tu je bio i treći učenik.

Đaci pred kaznom

Kako je "Novostima" u ponedeljak potvrđeno, protiv tri učenika pokrenut je vaspitno-disciplinski postupak. Kako saznajemo, reč je o đacima N. Ž. (17), M. M. (18) i I. K.(17). Proveravaće se i njihovo ponašanje tokom školovanja, jer se nezvanično govori da je bilo i ranije nasilja gde su neki od njih bili akteri. Brojne kolege iz Trstenika, pojedinačno i u ime celog kolektiva, Unija sindikata prosvetnih radnika, kao i cela javnost, podržali su profesorku. Među njima i Osnovna škola "Sveti Sava", gde ova profesorka takođe predaje.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Dragi

17.11.2022 18:07

To su vam vaša prava dečja prava ženska prava,prava životinja gde je tu zakon ,gde su tu obaveze to momentalno isključiti iz škole pa neka idu privatno i plaćaju školarinu takvima nije mesto u školama nego u to vrt

Ada

18.11.2022 19:16

U trsteniku nema ni zakona ni pravde tamo radi sta ko hoce mnogo znam i ne želim da pričam o tome