The Saint je na Mister D aplikaciji
Promo

„Jako smo srećni što smo proširili broj partnera i da je u naše redove stigao i The Saint. Verujem da su njihove pizze i paste izbor velikog broja Beograđana i da sigurno neće pogrešiti šta god naručili. Saint je jedan od naših najpoznatijih domaćih brendova, koji je na tržištu više od 15 godina, a verujem da godine iskustva govore dovoljno i o njihovom kvalitetu“, rekao je direktor Mister D, Marko Stanković.

Ovaj domaći servis posluje u čak devet gradova širom Srbije, i to u Beogradu, Novom Sadu, Nišu, Čačku, Kragujevcu, Kruševcu, Leskovcu, Subotici i Pančevu, a uskoro planira širenje i na ostale gradove.

„Novembar je mesec popusta i akcija, te korisnici tokom čitavog meseca mogu da očekuju popuste i besplatnu dostavu iz velikog broja restorana. Pored Saint specijaliteta, u ponudi imamo hranu iz najboljih restorana među kojima su Walter, KFC, Monument, W sushi, Chickenero, Vapiano, Agi Pasta, Caribic Pizza, Vidovdan 89, Tron, Pascal, LA Fresh i mnogi drugi. Stalni popusti do čak 50% će olakšati izbor željenog obroka i doneti veliku uštedu vašem budžetu. Naš dugoročni cilj jeste proširenje, ali i kontinuirana briga o korisnicima i partnerima“, dodao je Stanković. Ukoliko još uvek niste korisnik, aplikaciju Mister D možete preuzeti sa App ili Play stora.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading