VAŠ SAN JE POSTAO JAVA! Kako da sačuvate ono o čemu ste dugo sanjali
Promo

U svog ljubimca ste uložili toliko truda, vremena i ljubavi, ali vas frustrira činjenica da mu se na parkingu nešto može desiti, a da je izlazak na ulicu sa njim postao pravi avanturistčki podvig zbog sve češćih nezgoda koje se dešavaju.

Toliko je neopreznih vozača koji bi svojom nepažnjom mogli da naude vašem četvorotočkašu, ali mi imamo rešenje! Uplatite polisu Kasko osiguranja i uživajte na drumu.

Uz polisu Kasko osiguranja prijatelji iz AMS Osiguranja pokloniće vam člansku karticu AMSS za besplatan šlep i pomoć na putu, dok u zavisnosti od potreba i želja, možete uplatiti potpuno, dopunsko ili delimično Kasko osiguranje.

Polisa Kasko osiguranja AMS Osiguranja pokriva troškove štete nastale usled saobraćajne nezgode, pada drveća, delova fasada ili drugih predmeta, elementarnih nepogoda, požara, poplava, eksplozije i krađe (ukoliko je polisom ugovoreno).

Svi mi imamo tog jednog prijatelja koji obožava automobile i neće se smiriti dok vašeg novog ljubimca ne provoza kroz grad. Sada kada ste osigurali svog četvortočkaša, mirne glave mu možete dati da ga isproba. Samo smireno i uz polisu Kasko osiguranja uživajte u avanturama na koje ćete krenuti svojim novim automobilom.

Pozovite prijatelje iz AMS Osiguranja na 0800 009 009 i ako do sada niste, raspitajte se o ponudi Kasko osiguranja i uživajte u vožnji. Više informacija možete pogledati i OVDE.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading