STIŽE JESEN!  Od ovog datuma drastično hladnije, detaljna vremenska prognoza za naredne dane
Foto: Alo/Masanori Jošida

Na jugu Srbije vrlo toplo sa sunčanim intervalima, ali su i tamo mogući lokalni pljuskovi. Vetar slab južni pa zapadni, na severu Vojvodine severni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 15°C do 20°C, a maksimalna od 22°C na severu do 32°C na jugoistoku Srbije, u Pirotu. Uveče kiša i pljuskovi na severu, zapadu i u centralnim predelima.

U Beogradu će u petak biti malo svežije i promenljivo oblačno sa kišom i lokalnim pljuskovima povremeno. Vetar ujutru slab južni, popodne zapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 19°C, a maksimalna do 26°C. Uveče moguća kiša i pljuskovi.

U Nišu će u petak biti toplo i umereno oblačno sa sunčanim periodima. Postoji mogućnost za pojavu kratktoarjnih lokalnh pljuskova. Vetar slab južni i jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 16°C, a maksimalna do 30°C.

U Užičkom regionu će u petak biti malo svežije i promenljivo oblačno sa kišom i lokalnim pljuskovima mestimično. Vetar slab južni pa zapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 15°C do 17°C, a maksimalna od 23°C do 26°C.

U Vojvodini će u petak biti osveženje sa kišom i jačim lokalnim pljuskovima. Vetar slab južni pa severni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 17°C do 19°C, a maksimalna od 22°C na severu Vojvodine do 26°C na jugu. Uveče kiša i pljuskovi.

U Novom Sadu će u petak biti malo svežije i promenljivo oblačno sa kišom i lokalnim pljuskovima povremeno. Vetar ujutru slab južni, popodne zapadni i severni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna do 25°C. Uveče kiša.

U Subotici će u petak biti malo i oblačno sa kišom i lokalnim pljuskovima. Vetar ujutru slab južni, popodne severni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura 18°C, a maksimalna do 22°C. Uveče kiša.

Vreme narednih dana

U subotu u severnim i centralnim krajevima zahlađenje sa kišom, a na jugu toplo sa pljuskovima popodne. Vetar slab do umeren severni i severozapadni na severu Srbije, a na jugu južni i jugozapadni. Pritisak ispod normale. Minimalna temperatura od 16°C do 20°C, a maksimalna od 15°C na severu do 26°C na jugu Srbije. Uveče kiša u većini predela. Od nedelje i na jugu Srbije znatno hladnije sa kišom i dnevnom temperaturom svega oko 15°C. Iduće sedmice hladnije od proseka za septembar sa povremenom kišom.

 

 

Najnovije vesti i najvažnije informacije potražite i na našem Telegramu!

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading