VAŽNO ZA SVE VOZAČE! AMSS upozorava na izmenu režima saobraćaja na pojedinim deonicama zbog radova
Foto: RINA

U toku izvođenja radova za saobraćaj će se kretati usporeno preticajnom saobraćajnom trakom.

Sutra će se izvoditi i radovi na postavljanju induktivnih petlji u kolovoz na deonici Čelarevo - Novi Sad (Rumenka), bliža lokacija Begeč, a u toku izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila, pri čemu zona radova iznosi oko 100 m.

Do 7. septembra u periodu od 8 do 16 časova izvodiće se radovi na sanaciji desne kolovozne trake mosta broj 8, preko Save kod Ostružnice, a za vreme izvođenja radova na delu kolovoza na kojem postoje po dve saobraćajne trake u oba smera vožnje za saobraćaj će biti zauzeta desna traka u smeru Beograd - Obrenovac, na deonici dužine od 100 m, a saobraćaj će se neometano odvijati levom kolovoznom trakom.

Naoružajte se strpljenjem, vozila čekaju po nekoliko sati - Alo.rs

Do 30. septembra biće obustavlen saobraćaja zbog radova na rekonstrukciji deonice Đurđevo - Šajkaš. Alternativni putni pravac za vreme obustave saobraćaja je put Šajkaš - Budisava - Kać - Žabaljska kružna raskrsnica - Đurđevo.

Do 30. novembra zbog radova na rekonstrukciji puta, na snazi će biti obustava saobraćaja za kamione sa prikolicom i poluprikolicom na deonici Kosjerić - Varda - Kostojevići. Alternativni putni pravci tokom obustave su Kosjerić - Požega, Požega - Užice i Kostojevići - Užice.

Humanitarna pomoć za Mariju Stanković - Alo.rs

 

Do 1. novembra izvodiće se radovi na rehabilitaciji deonice Majdanpek - Rudna glava, a u zoni radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila. Do 31. dece,bra izvodiće se radovi na izgradnji regionalnog vodovoda Makiš - Mladenovac u Vrčinu, a u zoni izvođenja radova saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Komentari (0)

Loading