VELIKA GUŽVA NA HORGOŠU Naoružajte se strpljenjem, vozila čekaju po nekoliko sati
Foto: Tanjug/Aleksandar Ćirić

Na graničnom prelazu Kelebija, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 180 minuta, dok je na Batrovcima na izlazu zadržavanje za putnička vozila 40 minuta, a za teretna 120 minuta.

Na graničnom prelazu Sremska Rača, na izlazu, zadržavanje za teretna motorna vozila je 120 minuta.

Na Gradini, na ulazu, zadržavanje za putnička vozila je 30 minuta, a na Preševu, na ulazu 90 minuta.

Na graničnom prelazu Šid, na izlazu iz zemlje putnička vozila čekaju 40 minuta, a teretna 120 minuta, dok na graničnom prelazu Gostun, na ulazu i izlazu, putnička vozila čekaju 30 minuta, a na prelazu Kotroman, na ulaz 40 minuta.

Humanitarna pomoć za Mariju Stanković - Alo.rs

Putevi Srbije upozoravaju na izmene u režimu saobraćaja zbog radova na pojedinim deonicama, pa tako na deonici petlja Surčin - petlja Ostružnica do 1. septembra od 8 do 16 časova zbog radova na rehabilitaciji kolovoza u desnoj saobraćajnoj traci na mostu preko reke Save saobraćaj će iz pravca Novog Sada ka Beogradu biti preusmeren na novoizgrađeni deo mosta (suprotan smer), pravac Beograd ka Novom Sadu.

Na deonici Majdanpek - Rudna glava do 1. novembra zbog radova na rehabilitaciji puta saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila.

Zbog radova na kolovozu na deonici Mali Požarevac - Mladenovac, kod nadvožnjaka Selters do 5. septembra od 7 do 17 časova saobraćaj će se odvijati uz naizmenično propuštanje vozila i alternativno za putnička motorna vozila gradskim saobraćajnicama.

Vremenska prognoza za vikend - Alo.rs

Na deoncii Pančevo - Vršac, kod Vlajkovca u toku su radovi na popravci mosta preko kanala Dunav - Tisa - Dunav, uz naizmenično propuštanje vozila.

Na deonici Dobra - Donji Milanovac do 29. novembra zbog radova na rehabilitaciji saobreaćaj se odvija uz naizmenično propuštanje vozila.

 

Komentari (0)

Loading