Isplata
Foto: Alo/Alo

Stanje na računu poreza na imovinu kao i informaciju o visini treće rate, poreski obveznici fizička lica mogu dobiti na info-pultu Gradske poreske uprave u TC ''Promenada'', u šalter sali Gradske poreske uprave (Ulica Vojvođanskih brigada 24-26), na šalter mestu Gradske poreske uprave u prostorijama JKP "Informatika" (Bulevar Slobodana Jovanovića 15), upitom na mejl adresu gpu@novisad.rs i putem naloga na Portalu eUprava.

Za školski pribor ode pola plate - Alo.rs

Iznos treće rate za uplatu godišnjeg poreza na imovinu može se utvrditi i uvidom u Rešenje o utvrđenom porezu na imovinu za 2022. godinu, koje, u slučaju da obveznik ne poseduje iz nekog razloga, pored šalter sala Gradske poreske uprave Grada Novog Sada, može preuzeti i u svim radnim jedinicama JP ''Pošta Srbije'' na teritoriji Grada Novog Sada, kao i u svim radnim jedinicama naseljenih mesta koja pripadaju Gradu Novom Sadu.

TikTok tikovi - Alo.rs

Za sva dodatna pitanja, poreski obveznici mogu kontaktirati Gradsku poresku upravu radnim danom, od 8 do 14 časova telefonom na brojeve: 021/6616 – 114 (dežurni inspektor za fizička lica), 021/4871 – 751 i 021/4871 – 707.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading