VULIN U TREBINJU Svaka briga Srpske je i briga Srbije, bićemo tu dok se požar ne zagasi
Tanjug

"Po naređenju predsednika Aleksandra Vučića danas su u Trebinje sletela dva helikoptera MUP-a Srbije, opremljena odgovarajućim vedrima, i zajedno sa kolegama iz Helikopterskog servisa RS od jutros su ostvarili više od 70 naleta i više od 70 bacanja vode na požar", kazao je Vulin.

On je sa direktorom Republičke uprave civilne zaštite RS Milanom Novitovićem i gradonačelnikom Trebinja Mirkom Ðurićem obišao pripadnike Helikopterske jedinice MUP-a Srbije koji su angažovani na gašenju požara u okolini Trebinja, na potezu Skoči grm - Bare - Devojačke grede, koji se usled visokih temperatura i jakog vetra brzo širi.


Vulin je poručio da je MUP Srbije uvek tu za građane Republike Srpske.

Mi smo vam na raspolaganju i svaka pomoć koja je potrebna uvek će stići iz Srbije, rekao je Vulin, a saopštio MUP.

"Predsednik Vučić posebno vodi računa o Republici Srpskoj, a naši odnosi nikada nisu bili bolji, a nikada nisu bili bolji zato što delimo i dobro i loše, zato što smo tu kad god je pomoć potrebna, zato što, za razliku od nekih ranijih vremena, možete da pokažete i sebi i svojoj deci kako to Srbija konkretno pomaže i štiti RS", rekao je Vulin.

Kakva god pomoć bude potrebna, mi smo tu, naglasio je Vulin, navodeći da će helikopteri biti tu dokle bude bilo potrebe, dok se požar ne lokalizuje i zagasi.

"Hoću da uverim građane Srpske da je Srbija uvek tu", rekao je Vulin.

Komentari (0)

Loading