ZAPADNI BALKAN PRIVLAČAN ZA INVESTICIJE InterConnect Executive Summit krajem septembra u Beogradu
Alo

Beograd će 28. i 29. septembra biti domaćin jednog od najznačajnijih biznis događaja na Zapadnom Balkanu „InterConnect Executive Summit“.

Ovaj globalni skup organizuju Privredna komora Srbije (PKS) i Komorski investicioni forum Zapadnog Balkana (KIF ZB 6) u saradnji sa kompanijom „Convestenics“ d.o.o. Beograd (powered by MLE GmbH), a na jednom mestu okupiće predstavnike poslovne zajednice regiona, malih i srednjih preduzeća, menadžmenta vodećih globalnih kompanija, kao i eksperte u oblasti digitalizacije i lanaca snabdevanja.

„InterConnect Executive Summit“ otvoriće Marko Čadež, predsednik PKS i predsednik Upravnog odbora KIF ZB 6, i Matijas Loidold, direktor kompanije „Mercuri Urval“.

O procesima snabdevanja, lancima dobavljača i iskustvima u regionalnoj saradnji govoriće Oliver Frile, direktor u kompaniji „INEOS Automotive“ i Ferdinand Viland, direktor nabavke i lanaca snabdevanja u kompaniji „Thyssenkrupp Automotive Technology“, a previđeno je i niz zanimljivih prezentacija IT eksperata na polju razvoja softvera i digitalne transformacije.

Zapadni Balkan sve je privlačnija investiciona destinacija, ali i mesto gde evropske kompanije premeštaju proizvodnju sa dalekih tržišta.

Šansa za firme regiona da sarađuju sa svetskim brendovima

ZAPADNI BALKAN PRIVLAČAN ZA INVESTICIJE InterConnect Executive Summit krajem septembra u Beogradu

Alo

 

„’InterConnect Executive Summit’ je odlična prilika da se naše kompanije povežu s renomiranim partnerima, dobiju nove poslove i ugovore, postanu deo međunarodnih lanaca dobavljača, vidljivije i konkurentnije na svetskom tržištu“, rekao je Marko Čadež, predsednik PKS. Dodaje da će događaj u Beogradu okupiti firme iz regiona i velike kompanije, pre svega iz Nemačke, koje traže dobavljače sa Zapadnog Balkana.

Fokus samita biće na digitalnoj transformaciji poslovanja, internacionalizaciji i upravljanju dobavljačkim lancima.

Kako se očekuje, u Beogradu će se tokom dva dana sastati više od 200 direktora kompanija, preko 20 vodećih inostranih stručnjaka iz automobilske, prehrambene, IT industrije i drugih industrija.

Oni će biti u prilici da se povežu, dogovore nove poslove,  pronađu investicione partnere,  ali i da razmene iskustva o najnovijim trendovima, izazovima i rešenjima u oblasti ekonomije, globalne trgovine i industrije. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading