MUP IZDAO SAOPŠTENJE: Laž da je policija bila nasilna nad demonstrantima u Novom Sadu
Foto: MUP Srbije

"Svi ti lažni navodi o srpskoj policiji koji dolaze od strane određenih medija, političara i nevladinih organizacija, imaju jedino za cilj da naruše ugled naših pripadnika i naše institucije", saopštio je MUP.

Pogledajte kako se tajkunski portal sprda sa srpskom policijom, koju su nasilnici danas gađali u Novom Sadu - Alo.rs

Iz MUP-a kažu da je juče zahvaljujući profesionalnom i efikasnom radu pripadnika policije nasilna grupa demonstranata koju su činili i politički aktivisti, sprečena da sruši zaštitnu ogradu, upadne na sednicu Skupštine grada Novog Sada i izazove haos i nerede.

Kako navode, i pored toga što su demonstranti pripadnike policije gađali kamenicama, flašama, udarali ih raznim predmetima, polivali ih zelenom farbom i upućivali najpogrdnije psovke, pripadnici policije su sačuvali stabilan javni red i mir.

RUŠILAČКI POHOD LAŽNIH EКOLOGA Zoran Đorđević brutalno raskrinkao takozvane „aktiviste za zaštitu životne sredine“

"Policija će uprkos brojnim napadima i brojnim lažima izrečenim na njihov rad, počevši od one da nehumano postupa prema migrantima, pa sve do ove najnovije da je vršila nasilje nad demonstrantima, nastaviti da svoj posao radi odgovorno, efikasno, savesno, u skladu sa zakonom, da čuva javni red i mir i da štiti građane i poredak", poručili su iz MUP-a.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading