LICITIRAJTE ZA KUPOVINU SLIKE I POMOZITE ALEKSANDRU DA ODE NA OPERACIJU Vesić: Ostalo je još malo vremena, do jutros je prikupljeno 23.500 evra!
BeoInfo

”Licitacija za kupovinu 65 slika iz kome Кnjige o Beogradu traje do ponedeljka, 18. jula u ponoć. Svi koji žele da licitiraju za kupovinu slike to mogu da učine na aukcijskoj platformi za prodaju umetničkih slika https://aukcije.arte.rs. Sve kompanije i pojedinci koji žele da kupe divne slike o Beogradu i pomognu lečenje malog Aleksandra mogu to da učine još tri dana”, rekao je Vesić.

OHRABRUJEMO INVESTITORE IZ TURSKE DA DOLAZE OVDE, JER SE OVDE OSEĆAJU KAO BRAĆA: Vesić na otvaranju salona EVDEMA poslao jaku poruku: Nikad nismo imali bolje odnose između naše dve zemlje

 
On je ponovio da je za lečenje srpskog dečaka iz sela Brestovik kraj Peći potrebno da se prikupi sedamdeset hiljada evra jer dečak koji rođen prevremeno u prištinskoj bolnici nije bio stavljen u inkubator. 
 
”Pomoć malom Aleksandru ima pre svega humanitarni karakter jer možemo da promenimo život ovom detetu koje bi posle operacije počelo da živi kao sva druga deca. Ali naša pomoć ovom detetu pokazuje kakav odnos imamo prema Srbima sa Кosova i Metohije i da li ih prepuštamo na milost i nemilost prištinskim vlastima koje smatraju da srpsko dete ne zaslužuje da bude u inkubatoru”, poručio je Vesić.
 
On se zahvalio Fondaciji GNEZDO za decu i omladinu Beograda i direktorki Tanji Popović na tome što se preko ove fondacije obavlja prodaja slika kao i jer pomažu da i oni koji ne mogu da kupe slike uplate onoliko koliko mogu jer je svaki dinar važan.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading