VREMENSKI ROLERKOSTER DRMA SRBIJOM Temperature blizu 40. podeoka, a onda nas čeka NAGLA promena
Privatna arhiva

U Srbiji nas sutra očekuje pretežno sunčano i tropski toplo vreme. Posle podne i pred kraj dana, ponegde se, uz jači razvoj oblačnostiv očekuje pojava lokalnih pljuskova sa grmljavinom.

Biće uslova i za grmljavinske nepogode sa gradom, olujnim vetrom i obilnim pljuskovima.

- Duvaće slab do umeren severni i severoistočni vetar, krajem dana u skretanju na jugoistočni. Minimalna jutarnja temperatura kretaće se od 15 do 23, a maksimalna dnevna od 33 do 37 stepeni. U Srbiji u utorak pretežno sunčano i veoma toplo. Sredinom dana u severozapadnim, a posle podne i uveče i u ostalim predelima naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz osveženje i uz skretanje vetra na jak severozapadni. Maksimalna temperatura od 32 do 36 stepeni - kaže za "Telegraf" meteorolog Đorđe Đurić.

U sredu ujutru i pre podne biće promenljivo oblačno, u južnim i centralnim predelima ponegde sa slabim padavinama. Posle podne nas očekuje razvedravanje. Maksimalna temperatura biće od 28 do 32 stepena.

Pogledajte kakve su danas vrućine zatekle kupače na "beogradskom moru", Adi Ciganliji:

- U četvrtak sunčano i toplo. Krajem dana i tokom noći naoblačenje i zahlađenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz osveženje i uz skretanje vetra na jak severozapadni. Maksimalna temperatura biće od 30 do 33 stepena, krajem dana u padu. U petak nas očekuje osetno svežije vreme sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, uz jak severozapadni vetar. Maksimalna temperatura će biti oko 25 stepeni - dodaje Đurić.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading