PODRŠKA NATALITETU I OČUVANjU REPRODUKTIVNOG ZDRAVLjA - Kompanija NIS raspisuje konkurs u okviru programa „Zajednici zajedno 2022“
Promo

Na ovaj način, kompanija nastavlja sa pružanjem podrške ustanovama koje su od vitalnog značaja za unapređenje kvaliteta života svih građana naše zemlje.

Programom je obuhvaćeno 13 lokalnih zajednica: Beograd, Novi Sad, Niš, Čačak, Pančevo, Požarevac, Kikinda, Zrenjanin, Kanjiža, Srbobran, Žitište, Novi Bečej i Veliko Gradište.

Prijave za ovogodišnji konkurs programa „Zajednici zajedno“ počinju 17. juna i traju do 26. avgusta tekuće godine, a svi uslovi i propozicije nalaze se na sajtu. O projektima koji će biti podržani odlučuje Komisija za izbor projekata, a rezultati konkursa biće objavljeni tokom oktobra tekuće godine.

Dodatna informacija:

„Zajednici zajedno” je program društvene odgovornosti, koji kompanija NIS realizuje 14 godina zaredom u saradnji sa partnerskim opštinama i gradovima širom Srbije. Do sada je putem ovog programa, u cilju podrške razvoju lokalnih zajednica uloženo oko 1,5 milijardi dinara i realizovano više od 1000 projekata. Od ove godine spisku partnerskih gradova i opština pridružuje se i Veliko Gradište, čime NIS nastavlja da proširuje krug prijatelja i partnera među lokalnim zajednicima u našoj zemlji.

Osim toga, NIS pod sloganom „Budućnost na delu“ već godinama podržava projekte od značaja za mlade, ulaže sredstva za unapređenje obrazovne infrastrukture, popularizaciju nauke, kulture i umetnosti, doprinosi poboljšanju uslova za rad i boravak u zdravstvenim ustanovama i ustanovama socijalne zaštite i ulaže sredstva za projekte u oblasti zaštite životne sredine. Od 2009. godine NIS je u te svrhe izdvojio više od 4 milijarde dinara.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading