VREMENSKA PROGNOZA Pogledajte kakvo nas vreme očekuje za vikend i naredne sedmice
Alo!/M. Š.

U Srbiji toplo sa dužim sunčanim periodima uz dnevni razvoj oblaka na jugozapadu Srbije gde je moguća ređa pojava kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. U ostalim predelima suvo. Vetar umeren jugoistočni u pomoravlju i podunavlju, u južnom Banatu povremeno pojačan. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 6°C do 14°C, a maksimalna dnevna od 23°C do 26°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h od 14°C do 17°C.

NAJPRECIZNIJA PROGNOZA DO KRAJA MAJA Mnogi se neće obradovati kada vide kakvo nas vreme čeka (FOTO/VIDEO)

U Beogradu pretežno sunčano sa malo oblaka i toplo. Vetar umeren jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 14°C, a maksimalna oko 24°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 17°C.

VREMENSKA PROGNOZA Pogledajte kakvo nas vreme očekuje za vikend i naredne sedmice

TANJUG/ MILOS MILIVOJEVIC/ nr

 

Vreme narednih dana:

U nedelju prijatno toplo uz sunčane periode i uz dnevni razvoj oblaka na jugozapadu Srbije gde je moguća ređa pojava kratkotrajne kiše i lokalnih pljuskova sa grmljavinom. U ostalim predelima suvo. Vetar slab do umeren jugoistočni i istočni ujutru, a krajem dana na severu severoistočni i severni.. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura od 8°C do 14°C, a maksimalna dnevna od 23°C do 26°C. Temperatura u 22h od 14°C do 17°C.

U ponedeljak prolazno naoblačenje sa severa može uzrokovati kratkotrajnu kišu i poneki lokalni pljusak sa većom šansom u zapadnim i centralnim predelima Srbije. Temperatura u manjem padu u utorak, a od srede sunčano i sve toplije u drugoj polovini sedmice.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading