DIRLJIVO ČUDO SVETITELJA  Isceljenje šestogodišnje devojčice od tumora bubrega sa metastazama po celom telu
Printscreen

Tumor je počeo da curi i da udara na bešiku. Doktori su nam rekli da operaciju neće izdržati. Odmah smo se obratili za pomoć svom svešteniku u Ljubljani, ocu Aleksandru, koji nam je rekao: '' Majko, samo u Tumane''. Viktorija je bila u jako lošem stanju kada smo došli jula meseca.

Taj raj... smiraj duše, koju čovek oseti u Tumanu je nešto neopisivo.

Čim smo stigli pred manastir dete je živnulo, kao da joj nije ništa, čak je počela i da jede. Kada je u manastiru poljubila kivot Svetog Zosima i Svetog Jakova počela je da vrišti: '' Mama moj stomak'' Izdrži Viktorija – govorila sam joj, još malo izdrži, znala sam da se nešto dešava i da ona tako oseća isceljenje. Kasnije je iz nje izašlo nešto neopisivo. 

Znali smo da je to dobar znak. Vratili smo se u Sloveniju. Kada bi nam lekari rekli da će prognoze biti loše što se tiče bolesti, ja sam uvek imala osmeh, neki glas mi je govorio da će sve biti dobro. Njeni CT nalazi su bili čudo Božije. 
Lekari su u čudu gledajući nalaz pitali: '' Majko, šta ste radili''? 

Po drugi put smo u Tumane došli avgusta. Tada su se sve metastaze znatno smanjile i na sedmom zračenju u novembru na dan Svetog Nektarija 22. novembra 2021, rekli su nam da metastaza nema, da su sve negativne, nisu aktivne i da se zračenje prekida.

Zahvaljujući tumanskim Svetiteljima naša Viktorija je sada dobro, nema više ni hemioterapija. 

Danas smo došli da se zahvalimo Svetiteljima na isceljenju naše ćerke.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading