TUŽNA SUDBINA SRBINA SA KOSMETA Marko (19) je ostao bez cele porodice u stravičnoj saobraćajnoj nesreći, a sada i bez njega!
Foto: Youtube/Printscreen

Nesrećni Vučinići u trenutku nesreće krenuli su ka bolnici jer je Andrija imao upalu krajnika. Međutim, njihov automobil je na krivini pod nerazjašnjenim okolnostima izgubio kontrolu i sleteo u kanjon ledenog Ibra, pa su se svi utopili.

Nesreću je pukom srećom preživeo samo Marko, tada jedanaestogodišnjak, jer je jedini ostao kod kuće. Nekoliko dana posle nesreće petoro Vučinića sahranjeno je na mesnom groblju u selu Vuča na Kosovu i Metohiji.

Brigu o malom Marku posle sahrane najmilijih preuzeo je njegov brat od ujaka Milan Nikolić. Pazio je i gledao Marka kao svoje dete, sa suprugom Sanjom pružio mu je toplinu porodičnog doma. Kako su ranije za Kurir pričali, Marko roditelje nije pominjao, niti plakao. Ipak su, kako su priznali, primećivali da se ponekad zamisli i isključi.

Šok ispovest taksiste kom je devojka izašla iz auta i krenula da skoči sa Brankovog mosta - Alo.rs

U Sočanici, gde je nastavio život, Marko je stekao prijatelje, upisao i srednju školu u Mitrovici. Ali sudbina je još jednom bila nepravedna prema njemu. Prošle godine, u rudniku Belo brdo, preminuo je i Milan. Iza sebe ostavio je suprugu, oca, ćerku, sina i Marka.

Milanov otac Radojko tada je rekao da je njegov sin Marka pazio kao svoje dete. - Milan se brinuo o Marku kao da je njegovo dete. A bio mu je brat od ujaka, jer je Markov pokojni otac rođeni brat moje supruge. Dovoljno mu je tuge. Prvo za roditeljima, bratom i sestrom, a sada i za mojim Milanom koji mu je bio sve od kada su oni nastradali - naveo je Radojko.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Goca

11.04.2022 18:50

Kako se sudbina poigrala sa ovim detetom neka ti bog da snagu da sve prevazidzes

Lina

14.04.2022 06:05

Molim vas dali imate neke informacije za prikupljanje humanitarnu pomoc za Marka i Milanovu decu ,ili neki telefon da stupim u kontakt. Hvala