MINISTAR VULIN Ne krijemo da smo ponosni na snagu Srbije i vrednosti koje simbolizuje naša trobojka (FOTO)
Foto: MUP Srbije

Кako se odnosimo prema zastavi, tako se odnosimo prema državi. Sa jarbola visokog 45 metara vijori se naša trobojka. Aleksandar Vučić je ojačao i uredio Srbiju i to mora da se vidi na svakom koraku u našoj državi. Veliki istorijski narodi neguju kult države i njenih simbola. Srbi su veliki istorijski narod i ne krijemo da smo ponosni na snagu Srbije i vrednosti koje simbolizuje naša trobojka", istakao je ministar policije Aleksandar Vulin.

Ministar policije Aleksandar Vulin posebno se zahvalio Republičkoj direkciji za imovinu i direktoru Jovanu Vorkapiću koji su obezbedili sredstva za izradu jarbola od 45 metara.

VULIN: Istorijski uspeh predsednika Vučića na besprekorno održanim izborima

Ministar unutrašnjih poslova Aleksandar Vulin, takođe je pohvalio izuzetan i efikasan rad granične policije na Gradini i podsetio da su, pre dva dana, pripadnici Regionalnog centra granične policije prema Bugarskoj, u kombiju zatekli 30 iregularnih migranata koji su na nedozvoljen način ušli u našu zemlju.

„Granična policija ostvarila je odlične rezultate na suzbijanju narkotika, tokom prethodne godine na Gradini, samo u jednoj akciji granična policija je sprečila da se 13 kilograma heroina nađe na ulicama i dođe do naše dece, dok je u drugoj akciji zaplenila oko 53 kilograma marihuane. Ovo su veliki uspesi i podvizi srpske granične policije", istakao je ministar policije Aleksandar Vulin.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading