Mala, manja, lil SOLID: Poput računara i smart gedžeta, čak je i tehnologija zagrevanja duvana sve manja
Promo

lil SOLID 2.0 proizvod je korejske kompanije KT&G, poznate u Aziji po proizvodnji uređaja koji ne stvaraju dim. Filip Moris (Philip Morris International) 2020. godine potpisao je ugovor sa južnokorejskom kompanijom koji mu daje pravo distribucije ove bezdimne alternative pušenju cigareta. Zahvaljujući saradnji dve kompanije, ovaj savremeno dizajniran uređaj od prošle godine dostupan je i na tržištu Srbije, a namenjen je kao bolja alternativa pušenju cigareta svim odraslim pušačima koji bi inače nastavili da koriste cigarete.

lil SOLID radi na principu zagrevanja duvana do temeperature od 350 stepeni, čime se izbegava sagorevanje duvana, te smanjuje izlaganje nekoj od hiljada štetnih i potencijalno štetnih materija koje se tim procesom oslobađaju.

Ovaj kvalitetan inovativan tehnološki uređaj zagreva duvan putem indukcione igle, a indukciona metoda obezbeđuje ravnomerno zagrevanje duž cele igle. Može se reći i da je lil SOLID „sve u jednom“ uređaj jer se sastoji od jedne jedinice.

Proizvodi koji zagrevaju duvan kombinacija su tehnologije i nauke koja se zasniva na principu smanjenja štete. Komercijalizovani su prvi put 2014. godine, od kada njihova popularnost kao bolje alternative nastavku pušenja konstantno raste.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading