CEROB: Sve je spremno za završnu konferenciju "Pokreni se- iskoristi šansu 2"
Tanjug

Ovogodišnji projekat nadovezuje se na prošlogodišnji projekat: „Pokreni se – iskoristi šansu“, a ciljevi su ostali isti – da kroz seriju obuka, radionica i predavanja polaznici (studenti završnih godina osnovnih akademskih studija, studenti master akademskih studija i diplomci) steknu znanja koja će im pomoći da budu konkurentniji na tržištu rada, te da im nakon završetka edukacija budu obezbeđeni stručna praksa i, ukoliko postoji mogućnost, stalno zaposlenje.

Kroz program 2020/2021 i 2021/2022 ukupno je prošlo preko 400 studenata, od kojih je preko 80 obavljalo neki vid stručne prakse, a čak 40 je dobilo stalno zaposlenje. Upravo navedeni podaci predstavljaju indikatore uspešnosti realizacije Projekta.

Završna konferencija u okviru projekta „Pokreni se – iskoristi šansu 2“, održaće se u subotu, 26.02.2022. sa početkom od 12 čaasova u zgradi Rektorata Univerziteta u Beogradu (Studentski trg 1).

Na završnoj konferenciji biće analizirani efekti Projekta, a uz prigodna obraćanja predstavnika kako naše organizacije, tako i Ministarstva omladine i sporta Republike Srbije, Privredne komore Srbije i Razvojne Agencije Srbije, polaznicima koji su ispunili sve uslove biće dodeljeni sertifikati o učešću na Projektu.

Takođe, u svojstvu gostiju na završnoj konferenciji, prisustvovaće studentski predstavnici iz Grada Beograda, ali i ostalih relevantnih univerzitetskih centara u Republici Srbiji. Radni deo konferencije održao bi se od 12 do 14 časova.

Nakon radnog dela konferencije, predviđen je ugodan koktel za učesnike i goste u prostorijama Rektorata Univerziteta u Beogradu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading