CarGo prijavio kontra proteste od srede
CarGo Facebook

Ovi kontra protesti će biti organizovani od srede kao odgovor na nedavno najavljene proteste taksista na kojima je jedan od zahteva gašenje ove multimedijalne platforme.

U saopštenju udruženja navodi se da protesti ne dolaze kao želja CarGo, već kao potreba da se stane na put bezakonju i da nenasilan odgovor onima koji misle da su veći od zakona.

Naša jedina želja je da radimo, hranimo porodice i pomažemo građanima. Međutim, pritisci da se nastavi lov na CarGo, oduzimanje automobila, izmišljene kazne i slična nelegalna dela neće nas dočekati nespremne. Pritisci na CarGo nikada nisu prestali. Metode njihove borbe su se promenile. Umesto otimanja ljudi, otimali su nam novac. Umesto nezakonitog oduzimanja automobila, nezakonito su nam skidali novac sa računa“, kažu u CarGo.

Dodaju i da udruženje već duže vremena nije informisalo javnost o svim nedelima, ali da sada „borba taksi kartela i njihovih šefova iz senke protiv najvećeg domaćeg servisa ulazi u novu fazu“.

Zbog velikih pritisaka, morali smo da prijavimo nenasilne proteste upozorenja. Međutim, mi ne želimo da protestujemo. Mi želimo da pomažemo, a ne odmažemo građanima. Mi želimo da radimo, ali ne možemo više ni da ćutimo. Taksi kartel i njihove političke vođe padaju na ispitu zakona. „Kome zakon leži u topuzu tragovi mu smrde nečovještvom“ govorio je veliki Njegoš. Dovoljan dokaz toga je da CarGo ima 12 sudskih presuda kojima je vraćeno svih 12 otetih automobila. Mi znamo da njih ne dotiče zakon, ali videćemo da li će ih dotaći ulica“, zaključili su u saopštenju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading