HEROJ IZ BEČEJA! Vaterpolista skočio u ledenu Tisu da spase psa (VIDEO)
Foto: Printscreen/Youtube

Upravo zato, jedan Nebojša iz Bečeja i njegov pas Snupi, postali su novi sinonim ljubavi i povezanosti šapa i ruku.

Sve se odigralo 23. januara. Nebojša Velemirov je bio u šetnji sa devojkom i prijateljima, njihovim psom i svojim Snupijem na keju u Bečeju, piše portal "Đole dog".

SRČANE BOLESTI KOD PASA Većini vlasnika simptomi kardiovaskularne slabosti nisu jasni na prvi pogled

U jednom trenutku, drugi pas je prišao obali zbog ptica, a Snupi ga je pratio. Kako je led bio tanak, Snupi je propao kroz njega i voda je počela da ga nosi, udaljavajući ga od obale.

Snupi je počeo da se davi, a Nebojša, inače vaterpolista, nije dva puta razmišljao šta mu je činiti. Skinuo je sa sebe garderobu i skočio je u Tisu. U tom trenutku, spoljna temperatura je bila ispod nule.

Voda nije bila ništa toplija, o čemu svedoči trenutak koji se vidi na snimku, a gde Nebojša zastajkuje u plivanju jer je jedva disao od hladnoće. Kada se staložio, nastavio je da pliva ka Snupiju.

AKO NISTE ZNALI Evo šta odabir kućnog ljubimca govori o vama

Došavši do njega, prestravljeni pas i Nebojša su doslovno zgrabili jedan drugog. O tome najbolje govore ogrebotine na Nebojšinom telu koje je uplašeni pas ostavio u borbi za goli život.

Kada su konačno doplivali do obale, među okupljenima se našao i mladič koji je prevezao Nebojšu i Snupija do kuće, gde su se konačno ogrejali.

Komentari (2)

Loading
Visnja

28.01.2022 17:24

Bravo za podvig,jer neko ne bi skocio za coveka. BOGU hvala sto se nije udavio na ovom minusu.