NAVALA NA DRŽAVNU POMOĆ Svi turistički vaučeri podeljeni za 11 dana, nova tura na proleće
Alo!

Vaučeri za subvencionisani odmor u iznosu od pet hiljada dinara podeljeni su u rekordnom roku, a u ponudi je hiljadu dve stotine objekata u kojima se oni mogu iskoristiti i to najdalje do 20. novembra najpopularnije destinacije prošle godine su bile banje, Zlatibor i Kopaonik.

Određeni broj turista je na taj način došao i u Suboticu, kažu iz turističke organizacije tog grada.

Svi su zanemeli. Matejev drug objavio šokantni video na Instagramu - Alo.rs

"Subotica i Palić imaju 27 smeštajnih kapaciteta u sistemu vaučera, koji su različitih usluga, sa dve ili tri zvezdice tako da svi oni koji žele moći će da nađu šta im odgovara", Aleksandar Medaković direktor Turističke organizacije Subotice.

Na proleće bi trebalo da bude obezbeđen još jedan kontigent vaučera, a da li će biti broj od 20 hiljada ili 50 hiljada, zavisi od rebalansa budžeta, kažu iz jute. oni dodaju da to o predstavlja značajnu pomoć države za domaće hotelijere i ugostiteljske objekte.

Matejev otac ne gubi nadu. Otkrio je da je u svakodnevnom kontaktu sa ovom osobom - Alo.rs

To je 6-7 godina kako država subvencioniše određene destinacije u Srbiji i to je dalo dosta dobre rezultate, naročito poslednje dve godine krize i zato je jako značajno za turističku privredu, pre svega ugostiteljima, privatnom smeštaju hotelima vilama", Aleksandar Seničić iz Jute

Vaučeri su namenjeni studentima, penzionerima i onima čija primanja ne prelaze 70 hiljada dinara.

Osim toga pre konkursa, potrebno je rezervisati smeštaj u željenom ugostiteljskom objektu.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading