MATEJEV OTAC NE GUBI NADU Otkrio je da je u svakodnevnom kontaktu sa ovom osobom
Foto: privatna arhiva

- Nemam informaciju da se moj Mateja čuo sa prijateljicom već da joj je poslao poruku na Instagramu. Ona mu nije odgovorila. Nisam saznao šta je želeo od nje - Nenad počinje priču i dodaje da se njemu obratio porukom: "Tata, ulazim u Srbiju". Od tog 30. decembra više se nije čuo sa sinom.

- Drugovi mog sina dali su iskaze u beogradskoj policiju i o tome sam obavešten. Uveren sam da su rekli sve što znaju i da je i njima teško zbog svega što se dogodilo. Otišli su da se provedu sa drugom, a vratili se bez njega. Rekli su mi da su "mislili da priča sa nekim, pa ga nisu odmah tražili". Razumem ih jer su svi oni došli da se provedu. U svakodnevnom kontaktu sam sa jednim Matejevim prijateljem. Ne znam da li su dali iskaz u hrvatskoj policiji. Uveren sam u dobru komunikaciju hrvatske i srpske policije i da sve rade kako bi što pre pronašli mog sina - dodaje Periš.

Istraga u slučaju nestanka Mateja Periša proširila se i na još tri grada - Smederevo, Pančevo i Požarevac.

NOVI DETALJI ISTRAGE O MATEJU Prijavljeno da je nađen leš

- Policija i dalje češlja Savu i Dunav, ali i termovizijskim kamerama proverava svaki napušten objekat. Od pre nekoliko dana u potragu su uključeni i sateliti. Za sada ne postoji ni jedan jedini dokaz da je mladić upao u Savu - objašnjava naš izvor iz istrage.

Prema rečima Matejevog oca, iako je dosta vremena prošlo, ne gubi nadu da će se sa sinom vratiti u Hrvatsku.

- Dosta vremena je prošlo. Vremenski uslovi su loši, ali dok god postoji mali procenat, ja verujem u Boga da je Matej živ- poručuje Nenad Periš.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading