OGROMNI REDOVI ISPRED ZLATNE GODOLE NA ZLATIBORU Za praznike prevezla hiljade putnika i oborila rekord (FOTO)
Foto: RINA

Gotovo prolećno vreme i temperature izmamile su na hiljade ljudi iz svojih apartmana, a glavna atrakcija je, kao i cele prošle godine , bila upravo zlatna gondola. Sada već karakteristični redovi za zimsku sezonu formirali su se od ranog jutra i veliki broj putnika strpljivo je stajao u redu čekajući svoju kabinu.

Za samo četiri novogodišnja dana, gondola je prevezla preko 6 hiljada putnika, a rezultat bi bio i daleko impresivniji da još uvek nisu na snazi epidemiološke mere zbog kojih je kapacitet kabina prepolovljen i maksimalan broj putnika ograničen na 5 po kabini.

OGROMNI REDOVI ISPRED ZLATNE GODOLE NA ZLATIBORU Za praznike prevezla hiljade putnika i oborila rekord (FOTO)

Foto: RINA

 

Poseban kuriozitet za prvu Novu godinu koju „slavimo“ sa našim putnicima je specijalna praznična ponuda u vidu dve kabine dekorisane u novogodišnjem ruhu koje su putnici mogli zakupiti samo za sebe. Pored posebnosti same kabine, putnicima koji su se odlučili za ovaj paket, omogućili smo ulazak bez čekanja u redu, a na samom ulasku ih je čekao i poklon dobrodošlice. Zbog velikog interesovanja koje su putnici pokazali, odlučili smo da ova praznična ponuda traje do 15.januara, kako bismo što većem broju putnika pružili mogućnost da uživaju u ovoj posebnoj vožnji.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ljubiša

08.01.2022 10:32

Nema se, loše se živi, a? 2012. bilo bolje? Nismo imali ni za užinu da damo deci.