HITNO SE UKLJUČIO U PROGRAM Mladen Mijatović objavio najnovije informacije o nestanku Mateja Periša
Foto: Printscreen

Matej Periš, Splićanin koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra u Beogradu, i dalje je glavna tema u svim regionalnim medijima.

Šesti dan zaredom traje intenzivna potraga za nestalim Splićaninom, a novinar TV Pink Mladen Mijatović večeras je saopštio informacije o potrazi za nestalim mladićem.

- Svi resursi MUP-a i dalje su angažovani kako bi se rešila misterija nestanka ovog mladića iz Splita. Danas su pripadnici rečne policije i ronioci, sa građanima, pretraživali korito reke Save kako bi eventualno pronašli telo.

Nenad Periš ponovo govorio o sinu Mateju - Alo.rs

Ta potraga je okončana i ništa nije pronađeno u koritu reke, što bi ukazalo da se tu nalazi telo nestalog Splićanina - rekao je Mijatović.

Pet dana od nestanka Splićanina Mateja Periša (27) još se sklapaju kockice šta se dešavalo nekoliko sati po njegovom naglom izlasku iz kluba "Gotik" u Beton hali, gde je bio sa drugovima u noći između 30. i 31. decembra.

Nezapamćeni vremenski preokret čeka nas u narednih pet dana, biće svega, pa i snega - Alo.rs

Nekoliko sigurnosnih kamera, sa video-nadzora na nekoliko objekata, zabeležilo je njegovo kretanje, kao i boravak od skoro sat vremena u napuštenom zdanju poznatom kao "Španska kuća" u Ulici braće Krsmanović u Savamali, ali i silazak u reku, sa stepeništa nedaleko od restorana "Savanova", pola kilometra dalje.

Ministar unutrašnjih poslova Srbije Aleksandar Vulin lično se pridružio potrazi za Splićaninom Matejem Perišom (27), koji je nestao u noći između 30. i 31. decembra pošto je prethodno sa drugovima bio u klubu Gotik.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
sundjer

05.01.2022 21:47

Njegov otac kaze da se cudno ponasa i da tako nije njegovo ponasanje. Razmisljam nekoliko dana posto su popili veliku kolicinu alkohola da mu neko nije stavio drogu u pice i zato je promenio ponasanje.

Medo

07.01.2022 02:43

Neko mu ubacio nesto u pice.... Sigurno ne muskarcima a jos u grupi koji su na dva tri dana dosli! Za ko kapi bi mozda rekao da je moguce ali ovo ponasanje pokazuje na posve druge substance. Te substance se moraju platiti, to nema djabe! Da da, ubacio mu neko nesto, vise nego smesno! Koliko su pili to moze biti speed, koka ili lsd. I meni se jrdnom desilo sa kokom i vise to ne uzimam! Mislio sam, da me prate, da je gotovo svaki policajac i da idem 500m pravo krio sam se po zbunju i dvoristima pa sam mozda 2km presao. Nikada vise nedezvoljene substance, to nije sala i moze ti s3 prvi put desiti. Zvici da je normalno nesto uzeti ali to nije nimalo tako. Blje nikada nista probati, jer se tako ulazi u taj svet i vise nema izlaza ako te odmah nesredi. Mnoge poznajem i niko nije dobro prosao! Sasvim mi je jasno njegovo ponasanje! Mnogo mi je zao za njega ali je tako! Jadni roditelji i familija!