OGLASIO SE NENAD PERIŠ Matejev otac zavapio, pa otkrio kome jedino veruje u trenutnoj situaciji
Foto: privatna arhiva

Matejev otac Nenad Periš je posle šest dana iščekivanja i strepnje u izjavi za "Blic" ukazao na to da je i dalje najvažniji Matej i da se on pronađe.

"Stvarno osećam podršku od svih, ali jedini i onaj ko je važan je Matej. Nije bitno šta ja osećam, već Matej", istakao je Periš.

On dodaje da jedine prave i ispravne informacije daje MUP Srbije, te i da veruje u policiju jer se uverio u njihov rad. Da li je i ko saslušan tokom potrage, da li je pronađen taksista kojem se kobne noći obratio njegov sin, devojka i mladić koji su trčali prekoputa njegovog sina u Travničkoj ulici, Nenad nije želeo da komentariše.

Nezapamćeni vremenski preokret čeka nas u narednih pet dana, biće svega, pa i snega - Alo.rs

Naveo je da policija najbolje zna koje informacije mogu da se objave, koje su važne za potragu i istakao da su se pojavile brojne dezinformacije koje se tiču noći kada je njegov sin nestao.

"Samo MUP daje informacije koje su tačne. Mene ne zanima ništa osim istine, a samo istinom ćemo doći do rešenja ove agonije. Ono što je meni najvažnije jeste da dođem do sina, na bilo koji način, bilo koji put", rekao je Matejev otac.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (2)

Loading
Aca

05.01.2022 21:08

Samo da ga dragi bog vrati zivog i zdravog njegovoj porodici sve drugo je ne bitno . Molim te boze.

Ruzica

05.01.2022 21:25

Velika mi je zelja da se Matej ziv i zdrav vrati svojim roditeljima i sestrama!