Vozači: AMSS upozorava
EPA-EFE/ROBERT GHEMENT

 

AMS S upozorava vozače na radove na sanaciji klizišta na Iriškom Vencu zbog kojih je zabranjen saobraćaj teretnim vozilima na toj deonici, a alternativni put je preko Petrovaradina, Sremskih Karlovaca, Inđije i Putinaca do Rume i Iriga.


Putničkim vozilima i autobusima je dozvoljen saobraćaj.

Do 15. januara na deonici Jasikovo-Bor saobraćaj će se odvijati naizmeničnim propuštanjem vozila zbog radova koji su u toku.

Pročitajte...

Auto-moto savez Srbije svečano obeležio vek postojanja!

Produžavaju se radovi na sanaciji klizišta Gračanica na deonici Mijoska - granični prelaz Gostun i trajaće do 31. januara, a sobraćaj se u tom periodu odvija naizmeničnim propuštanjem vozila. Alternativni putni pravac je deonica Kolovrat - Jabuka.

Zbog radova na izgradnji nove petlje Bubanj Potok na Obilaznici oko Beograda i njenog uklapanja sa postojećim autoputem, na AP E-75 u smeru ka Nišu saobraćaj se odvija po izmenjenom režimu od zone isključenja sa autoputa na Kružni put do petlje Tranšped. Radovi se odvijaju u desnoj kolovoznoj traci, u smeru ka Nišu.

Saobraćaj se odvija levom kolovoznom trakom (smer Niš - Beograd) i to preticajnom i voznom trakom za smer kretanja vozila od Beograda ka Nišu, dok se zaustavnom trakom i devijacijom odvija saobraćaj za smer kretanja vozila od Niša ka Beogradu. Izmenjen je režim saobraćaja na deonici Kuzmin - Sremska Rača, neposredno posle graničnog prelaza Sremska Rača tako što se odvija dvosmerno, ali pod novim privremenim režimom saobraćaja. Planirani rok završetka radova je kraj marta.

Komentari (0)

Loading