STEŽE SE OBRUČ Nove krivične prijave protiv lažnog hirurga
Printscreen

Nove dve krivične prijave su podnete protiv Save Kneževića (23), optuženog da je pružao medicinske usluge bez odgovarajuće stručne spreme i licence za rad. Kako se saznaje, zbog toga je pokrenuta istraga i on je ponovo saslušan.

 

Prema nezvaničnim informacijama, Knežević je negirao nove optužbe, tvrdeći da ima licence i sertifikate, kao i da poseduje neophodna znanja za obavljanje estetskih zahvata, za šta je išao na obuke u inostranstvo. Naveo je i da je za komplikovanije zahvate, koji su se obavljali u njegovoj ordinaciji, angažovao stručna lica.

Majka se "pravila luda"

Novom istragom, obuhvaćena je i Savina majka Danijela Knežević (49), osumnjičena za pomaganje. Ona je, kako navodi naš izvor, na saslušanju tvrdila da je samo čistila ordinaciju i kuvala kafe i da ne poznaje pacijente.

- Moj sin je završio kurseve za estetiku, ali ja nisam učestvovala u njegovim poslovima. Znam da mu je devojka lekar i da su mu povremeno pomagali i drugi lekari - navodno je ispričala Danijela.

 

Protiv Save i Danijele je, krajem prošlog meseca, počeo glavni pretres pred Prvim osnovnim sudom, zbog optužbi da je u neregistrovanoj ordinaciji Dr Sauvage na Terazijama, od 2. januara prošle do 8. aprila ove godine, za novčanu naknadu pružao medicinske usluge bez odgovarajuće stručne spreme i licence za rad, zbog čega je sedmoro njih zadobilo oštećenja po koži. Na teret mu se stavljaju teško delo protiv zdravlja ljudi, prevara i falsifikovanje isprava. Oni su kratko negirali krivicu, a detaljne odbrane izneće krajem januara, za kad je zakazan nastavak pretresa.

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading