LEP VIKEND JE PRED NAMA Danas oblačno uz ređu pojavu kratkotrajne kiše, a onda stiže prava jesen
Tanjug

U petak još jedno prolazno naoblačenje dolazi sa severa uz ređu pojavu kratkotrajne kiše, pre svega u Banatu. U većini ostalih krajeva suvo. Vetar slab do umeren zapadni i severozapadni, u Timočkoj Krajini pojačan. Pritisak iznad normale.

Minimalna jutarnja temperatura od 0°C do 5°C, a maksimalna od 7°C u Dimitrovgradu do 12°C u Negotinu. Uveče suvo u većini predela, a samo na zapadu i jugozapadu Srbije je moguća poneka kap kiše. Temperatura u 22h od 5°C do 9°C.

U Beogradu se danas očekuje naoblačenje sa malom šansom za poneku kap kiše. Veći deo dana ostaje suvo. Vetar slab do umeren severozapadni. Pritisak iznad normale.
Minimalna jutarnja temperatura 5°C, a maksimalna 10°C. Uveče suvo i 9°C u 22h.

LEP VIKEND JE PRED NAMA Danas oblačno uz ređu pojavu kratkotrajne kiše, a onda stiže prava jesen

TANJUG/ SAVA RADOVANOVIC

 

Vreme narednih dana:

U subotu malo toplije. Na severu i zapadu Srbije pretežno sunčano, a na jugu oblačno u prvom delu dana. Oblaci se popodne razilaze i na jugu. Vetar slab do umeren severni i severozapadni, u Timočkoj Krajini pojačan. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 3°C do 7°C, a maksimalna od 10°C do 14°C.

U nedelju pretežno sunčano i u većini predela još malo toplije nego u subotu. Međutim, ujutru će biti uslova za pojavu magle, koja se po kotlinama može duže zadržati uz svežije vreme u tim oblastima. Na planinama i u sunčanim predelima u nedelju znatno toplije vreme.

U ponedeljak postepeno naoblačenje sa slabom kišom na jugozapadu i zapadu Srbije popodne i krajem dana. U utorak oblačno sa kišom u većini predela.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading