DETALJNA VIKEND PROGNOZA Kiša postepeno prestaje u svim krajevima, a evo kada nas očekuje toplije vreme!
Alo/ Ilustracija

Danas će biti još malo hladnije na zapadu i severu Srbije uz povremenu kišu. Na krajnjem istoku i jugu suvo i relativno toplo, ali oblačno. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 5°C na severu do 10°C na jugu Srbije, a maksimalna od 8°C u Loznici i Valjevu do 19°C na jugoistoku Srbije, u Pirotu i Dimitrovgradu. Uveče kiša postepeno prestaje u svim krajevima. Temperatura u 22h od 7°C na severu do 11°C na jugu.

U Beogradu hladno uz kišu povremeno. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 8°C, a maksimalna oko 10°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 8°C.

U Nišu oblačno i malo svežije nego u petak, ali i dalje iznad proseka. Postoji mala šansa za kratkotrajnu kišu. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 10°C, a maksimalna oko 14°C.

U užičkom regionu hladnije sa kišom. Vetar slab severni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 8°C do 9°C, a maksimalna od 9°C do 11°C. Na Zlatiboru i Tari hladnije sa kišom, a dnevna temperatura do 7°C. Uveče kiša prestaje.

DETALJNA VIKEND PROGNOZA Kiša postepeno prestaje u svim krajevima, a evo kada nas očekuje toplije vreme!

Foto: TANJUG/ TANJA VALIC

 

U Vojvodini hladno uz kišu povremeno, a samo na krajnjem severu Vojvodine suvo uz malo sunčanih intervala. Vetar slab severni i severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 5°C do 8°C, a maksimalna od 9°C do 11°C. Uveče oblačno, a kiša postepeno prestaje u svim krajevima. Temperatura u 22h od 7°C do 9°C.

U Novom Sadu hladno uz kišu povremeno. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 7°C, a maksimalna do 10°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h oko 7°C.

U Subotici hladno uz kišu povremeno. Vetar slab severozapadni. Pritisak iznad normale. Minimalna temperatura 6°C, a maksimalna oko 11°C. Uveče suvo. Temperatura u 22h 7°C.

Vreme narednih dana

U nedelju ujutru se očekuje magla ili niska oblačnost sa sumaglicom koja se ponegde na severu može zadržati veći deo dana. Ipak, temperatura u znatnom porastu u odnosu na subotu, a biće i sunčanih perioda. Vetar slab promenljiv ili južni i jugoistočni. Pritisak iznad normale. Minimalna jutarnja temperatura od 3°C do 8°C, a maksimalna od 12°C u Subotici do 21°C na jugu Srbije.

U ponedeljak na severu Srbije naoblačenje sa kišom i padom temperature, a na jugu suvo i vrlo toplo. U utorak zahlađenje u svim krajevima uz malo kiše. U sredu i četvrtak ujutru ponegde slab mraz, a tokom dana suvo sa sunčanim periodima uz manji porast dnevne temperature. Ponegde će biti magle ujutru.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading