ZATVARA SE CENTAR GRADA Spisak blokiranih ulica, menjaju se trase javnog prevoza
Shutterstock/Predrag Lukic

 

Za saobraćaj će biti zatvorene saobraćajnice Terazije i Kolarčeva, a trolejbuska linija 29 privremeno se skraćuje do Trga Slavija i nosiće oznaku 29L, navodi se na sajtu gradskog Sekretarijata za javni prevoz.

Vozila sa linija 24, 26, 37 i 44, kao i minibus linija E2 saobraćaće ulicama Francuskom, preko Trga Republike, Makedonskom, Dečanskom, Bulevarom kralja Aleksandra i dalje redovnim trasama.

Vozila na liniji 31 će saobraćati delimično izmenjenom trasom: Studentski trg, Vasina, Trg Republike, Makedonska, Dečanska, Bulevar kralja Aleksandra, Kneza Miloša, Nemanjina, Trg Slavija i dalje redovnom trasom.

Autobusi sa linije 27 će u smeru ka Trgu Republike saobraćati delimično izmenjenom trasom, Bulevarom kralja Aleksandra, Dečanskom, Makedonskaom, preko Trga republike do terminala.

Minibus linija broj E9 će u oba smera umesto preko Terazija ići od Trga Slavija ulicama Beogradskom, Bulevarom kralja Aleksandra, Trgom Nikole Pašića, Dečanskom, Makedonskom, preko Trga Republike i dalje redovno, dok se linija broj 22A ukida u pomenutom periodu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading