VEĆA BEZBEDNOST NA ULICAMA SRBIJE Svaki kvart će imati policajca, građani će moći uvek da im se obrate
Alo!/ Nenad Vujanović

- Trudimo se da imamo što veći broj školskih policajaca, a očekujem da će do kraja godine veliki broj pozornika, koje smo imali i ranije, doći na ulice naših gradova - rekao je ministar Vulin gostujući u jutarnjem programu televizije Pink.

On je istakao da zahvaljujući Vučiću, država sada ima više novca da investira u bezbednost i sigurnost i ukazao da je to proizvod teških ekonomskih reformi koje je sproveo predsednik Srbije.

- Sada imamo efekte te odluke. Možemo da izvedemo stotine pozornika koji će čuvati naše gradove i decu, policija ima bolju opremu i možemo da je obnavljamo i zanavljamo - rekao je on.

 

 

Ministar je objasnio da će kvartovi imati svoje policajce, koje građani znaju, koje on zna, kome će moći u svakom trenutku da se obrate i da sve to vodi ka većoj bezbednosti.

Vulin je apelovao na vozače, da s obzirom da je počela nova školska godina, voze pažljivo u blizini škola i da uspore, jer tako štite živote naše dece.

Roditeljima je poručio da ne može policija da im vaspitava decu i da moraju da vode računa s kim se druže, gde idu i u kakvom se okruženju kreću.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading