RHMZ IZDAO UPOZORENJE ZA SUTRA Čekaju nas velike nepogode, nevreme će se proširiti na celu Srbiju
Alo/ Ilustracija

 

Republički hidrometeorološki zavod izdao je najnovije upozorenje za sutra za pojedine delove naše zemlje.

U Srbiji se sutra očekuje kratkotrajne naoblačenje sa kišom, pljuskovima i grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod (RHMZ). Sutra se očekuju nepogode sa velikim količinama padavinama za kratak vremenski period.

Sutra u Srbiji u prvom delu dana pojačanje južnog i jugozapadnog vetra, pa će usled fenskog efekta ponovo biti veoma toplo u centralnoj, a naročito južnoj i istočnoj Srbiji gde se ponegde očekuje do 38 C.

Osveženje sa pljuskovima i grmljavinom koje će pre podne zahvatiti zapadne i severne predele, po podne i uveče proširiće se i na ostale predele Srbije. Lokalno se očekuju i vremenske nepogode sa gradom, velikom količinom padavina za kratak vremenski period i kratkotrajno olujnim vetrom koji će uveče biti u skretanju na severozapadni pravac.

Komentari (2)

Loading
Djurdjija

04.08.2021 23:10

Kada najavljuju pljuskove sa grmljavinom, i velike nepogode ja se zabrinem za pijacu vodu, jer velike padavine znaju da ugroze bazene sa pijacom vodom zbog velikih padavina i pljuskova, koji uticu na kvalitet vode. Sva sreca pa koristim Nobelov aparat za preciscavanje vode sa ro sistema koji je sada veoma neophodan i koristan jer pijem pravu izvorsku vodu koja je veoma kvalitetnu bez suvisnih hemikalija i mirisa hlora koga ima i previse u pijacoj vodi cesmovaci.

Stamena

04.08.2021 23:35

Super 😎 e nek malo zahladi dosta je žege.👍👍✌✌