"PEĆINSKI ČOVEK" PANTA IZ PIROTA PRIMIO VAKCINU Odmetnuo se od civilizacije, ali je poslao važnu poruku svima!
Printscreen

Piroćanac Panta Petrović, poznat po tome da već 15 godina živi u pećini, vakcinisao se i pozvao sve da se vakcinišu u što većem broju.

Kako kaže, odlučio se na vakcinaciju jer se jedino tako možemo zaštititi od korone, koja lako može iz grada da dođe u selo, šumu, svuda gde ima ljudi.

Primio sam prvu dozu vakcine, očekujem poziv za drugu dozu. Nisam se mnogo razmišljao, vakcinisali su se i svi moji prijatelji, drugari i apelujem na sve da se vakcinišu, jer smo naročito mi ljudi sa sela ugroženi. Korona lako može iz grada da dođe u selo, šumu, svuda gde ima ljudi, rekao je Petrović.

Da se preseli u pećinu u živopisnom kanjonu Gradašničke reke, Panta se odlučio kako bi, kako kaže, imao potpunu slobodu i nijednom se nije pokajao zbog svoje odluke.

- Želeo san da se vakcinišem zato što, ako dođe korona u grad, ona će da dođe i u selo gde ja živim, zato sam odlučio da se vakcinišem. Apelujem na sve da se vakcinišu jer bolest ne bira. Bolje da se vakcinišemo jer smo i tako i tako ostali malo na selu - kaže Petrović.

Poznat je kao vrsni majstor, napravio je tri mosta koja je darivao Piroćancima, a napravio je i svojevrsnu gondolu - koju on naziva "Pantino gnezdo", gde, kako kaže, rado uživa, ponekad i odrema.

Skip to main content

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Viki

03.08.2021 14:46

Covek dobio prave informacije o koristi vakcine u pecini. Sigurno zbog onih 3000 dinara.

Lule

04.08.2021 06:57

@SN - Isto kao i oni koji zive u gradovima