Nove sadnice za zdraviju životnu sredinu u Staroj Pazovi (FOTO)
Pink

Opština Stara Pazova i Eko Unija SN, kao društveno odgovorna kompanija, u sklopu akcije "Posadi svoj hlad" u parku u Karađorđevoj ulici u Staroj Pazovi organizovalli su akciju sadnje drveta Crvenog kestena kao deo svojih redovnih aktivnosti.

Drvo su zasadili predsednik opštine Đorđe Radinović i direktor Eko Unija SN Aleksandar Milović.

Nove sadnice za zdraviju životnu sredinu u Staroj Pazovi (FOTO)

Pink

 

Akcija je sprovedena sa ciljem unapređenja uslova životne sredine i očuvanja prirode. Pošumljavanje je podrška lokalnoj zajednici u uspostavljanju održivog ekološkog razvoja i predstavlja blisku saradnju lokalne samouprave i preduzeća koje svoju delatnost reciklaže otpadnog metala i drugih materijala obavlja u ovoj sredini.

Nove sadnice za zdraviju životnu sredinu u Staroj Pazovi (FOTO)

Pink

 

Na skupu je najavljena i akcija doniranja i podele 100 sadnica stanovnicima Stare Pazove u okviru akcije "Posadi svoj hlad", U novembru, u okviru jesenje sadnje svaki zainteresovani građanin dobiće sadnicu koju će zasaditi i o tome obavestiti javnost, sa ciljem zaštite životne sredine, edukacije i promocije ekoloških aktivnosti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Stole

12.06.2021 15:48

Baš lepo. Još kad bi sredili noćnu buku iz kafića da radni ljudi mogu da odmore Pazova bi bila odlično mesto za život. Ovako utisak je da je sve samo šminka.